Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ekin Ekmek Görmek

Rüyada Ekin Ekmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ekin Ekmek :
Rüyada ekin ekildiğinin görülmesi evlenmeye yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında sahibini tanıdığı bir tarlaya ekin ektiğini görmesi; o kimsenin tarla sahibinin hanımı ile evleneceğine işaret şeklinde tabir olunur.
Nablusi Rüya Tabirleri
Ekin Ekmek :
Bir kimse rüyada ekin ektiğini görse hanımının hamileliğine delalet eder. Başka birisinin tarlasına ekin ektiğini gören kimse ile tarla sahibi arasında harp ve münakaşa meydana gelir. Rüyada ekinin yanması, açlık ve kıtlığa delalet eder. Yeşil ekinde gezdiğini gören kimse iyi amele, ibadet ve taata koşar. Halbuki ibadetinin kabul olunup olunmadığı onun için malum değildir.
Bir tarlaya ekin ektiğini gören kimse, evliyse çocuğa, bekarsa evlenmeye, kiraya veren kimse için mahsulat ve emlakinin ücretinden eline çok mal geçmesine, sultan için memleketindeki bolluğa delalet eder. Yahudi bir kimse, bir tarlaya ekin ektiğini görse, öldürülür veya recmedilir.
Ekinin yeşili uzun ömre, kurusu ecelin yaklaşmasına delalet eder. Buğday ekmek, ücretin kat kat olmasına bazen de, buğday başağı şiddete delalet ettiği gibi yine ücretin kat kat olmasına delalet eder. Arpa, hayıra işarettir. Bazen, ekin ekmek amele delalet eder. Bundan dolayı ekin ekmeğe elverişli bir yerde olduğunu gören kimse kendisinden hayır ümit edeceği bir işte bulunur.
Ekin ekilmeyecek yere ekin ektiğini görse o kimse livata veya zina eder. Mevsimsiz bir yerde ekin biçtiğini görmek, o yerde ölüm veya harbin çıkmasına delalet eder.
Ekinlerin arasında yürüdüğünü gören kimse, mücahitlerin safları arasında yürür. Bir kimse kendisinin bilinen ekini olduğunu görse o ekin din ve dünyasınca o kimsenin amelidir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ekin Ekmek :
Rüyada ekin ekmek, evlenmeye işarettir. Bir kimse rüyada ekin ektiğini görse hanımının hamileliğine işarettir. Rüyada ekinin yanması, açlık ve kıtlığa işarettir. Yeşil ekinde gezdiğini gören kimse iyi amele, ibadet ve taata koşar. Bir tarlaya ekin ektiğini gören kimse, evliyse çocuğa, bekarsa evlenmeye, kiraya veren kimse için mahsulat ve emlakının ücretinden eline çok malgeçmesine, memleketindeki bolluğa işarettir. Ekinin yeşili uzun ömre, kuruşu ecelin yaklaşmasına işarettir. Buğday ekmek, ücretin kat kat olmasına bazen de, buğday başağı şiddete işaret ettiği gibi yine ücretin kat kat olmasına işarettir. Arpa, hayıra işarettir. Bazen, ekin ekmek amele işarettir. Bundan dolayı ekin ekmeğe elverişli biryerde olduğunu gören kimse kendisinden hayır ümit edeceği bir işte bulunur. Ekin ekilmeyecek yere ekin ektiğini görse o kimse livata zina eder, Ekinlerin arasında yürüdüğünü gören kimse, mücahitlerin safları arasında yürür. Bir kimse kendisinin bilinen ekini olduğunu görse o ekin din ve dünyasınca o kimsenin amelidir. Yeşil bir ekinlikte gezindiğini gören kimse, iyi amele ve ibadete gayret eder.Ekilecek yer, hanıma da işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Ekin Ekmek :

---
Ekin Ekmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.