Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Rüya Meleği Görmek

Rüyada Rüya Meleği Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Nablusi Rüya Tabirleri
Rüya Meleği :
Rüyada, rüya meleğini görmek, müjdeye, ferahlığa vadini yerine getirmeye, hayata, yolculuğa, yolculuktan dönmeye, evlenmeye, çoluk - çocuğa, memuriyete ve yardıma delalet eder.
Rüya meleği, rüyayı görene bir şey veya bir haber verse, o şey meydana gelir. Çünkü rüya meleği, o gibi işlere memurdur. Rüya meleğini görmek, melike tercümanlık yapmaya ve onun sırlarına vakıf olmaya delalet eder.
Bazan da rüya meleğini görmek, asalet ve tıbba ve keşfiyat ilmine vakıf olmaya, terbiyeci ve öğretmen gibi yazı tahtası ve sayfaya bakan birisine dikkatlice bakmaya yahut bir yazıyı istinsah etmeye delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Rüya Meleği :
Rüyada, rüya meleğini görmek, müjdeye, ferahlığa sözünüyerine getirmeye, hayata, yolculuğa, yolculuktan dönmeye, evlenmeye, çoluk-çocuğa, memuriyete ve yardımlaşmaya işarettir. Rüya meleği, rüyayı görene bir şey veya bir haber verse, o şey meydana gelir. Çünkü rüya meleği, o gibi işlere memurdur. Rüya meiegini görmek, hükümdara tercümanlık yapmaya ve onun sırlama vakıf olmaya işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Rüya Meleği :
Rüya meleğini görmek memuriyete, yardım görmeye, yolculuğa ve yolculuktan dönmeye, evlenmeye, çoluk cocuğa, sözünü yerine getirmeye, müjde ve sevince; melike ( devlet başkanına) tercümanlık yapmaya ve onun sırlarına vakıf olmaya, öğretmen ve mürebbiye, kkeşif ilimlerine ve tıbba vakıf olmaya, asalet sahibi olmaya; Bu meleğin bir şey vermesi yahut bir haber vermesi ayniyle meydana gelmesine delalet eder.

---
Rüya Meleği rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.