Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Para Basan Görmek

Rüyada Para Basan Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Para Basan :
Bir kimsenin rüyasında para basan bir kimseyi görmesi; o kimsenin güzel konuşma kabiliyeti olduğuna ve birtakım hileli sözler söylediğine yorumlanır. Bazı tabircilere göre: Rüyada para basan kimsenin görülmesi; namazını terk etmeyen ve kendisine bırakılan emânetleri ihanet etmeden sahiplerine veren kimseye işaret eder.
Nablusi Rüya Tabirleri
Para Basan :
Rüyada görülen para basıcısı, güzel konuşan ve hileli söz söyleyen adamdır.
Bazı tabirciler, rüyada görülen para basıcısı, doğru sözlü, güler yüzlü bir adam, bazıları, koğuculuk yapan bir kimse, bazdan da, şairdir, dediler.
Rüyada para bastığım gören kimse, valiliğe ehilse buna nail olur.
Para basıcısını görmek, melikin emirlerim yerine getiren vekiline veya melikin sözcüsüne delalet eder. Bazan da para basanı görmek, ressama, yazı sureti çıkarana, şiddet kullanarak ve döverek mal toplayan kimseye delalet eder. Bazan da bu rüya içki içmek ve iftira gibi kendisine had vurulması icap eden bir fiili işlemeye delalet eder.
Bazı tabirciler de, para basıcısını görmek, namazlarım kılan ve* kendisine bırakılan emaneti sahibine teslim eden bir adama delalet eder, dediler. Kalp para basıcısını görmek, çirkin söz söylemeye ve amelsiz söze delalet eder.
Bazı tabirciler, para basıcısını görmek, —faklh ve rüya tabir :isi gibi— sözler etraflıca anlatan ve onları güzel bir şekilde yorumlayan kimselere delalet eder, dediler.

---
Para Basan rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.