Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Ebe Görmek

Rüyada Ebe Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Ebe :
Rüyada ebe görülmesi genel olarak hayırlı bir evlâd sahibi olunacağı ile yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında evine bir genç ve güzel bir ebenin geldiğini görmesi; o kimsenin hayır sahibi bir kişiden menfaat göreceğine işaret eder. Rüyanızda evinize bir ebe çağırdığınızı görmeniz; sizin bir kişiden yardım talebinde bulunacağınıza, rüyanızda evinize çağırdığınız ebenin geldiğini görmeniz; istek ve arzunuzun olacağına, rüyanızda bir ebe ile samimiyet ve dostluk kurduğunuzu görmeniz; büyük bir devlet adamından yardım göreceğinize delalet eder. Bir kişinin rüyasında bir ebe ile bozuştuğunu görmesi; bir büyük insanın düşmanlığını kazanacağına, kişinin rüyasında herhangi bir ebeyi güler yüzlü görmesi; o kimsenin ona karşı bir iyilikte bulunacağına yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Ebe :
Rüya aleminde ebe ve onun gibi doğum yaptırtan birini görmek hayırlıdır. Genç ebe, orta yaşlı ebeden daha iyidir. Ihtiyar ve çirkin ebe görmek hayır değildir.
Bazıları demişlerdir ki: Ebe ve onun gibi doğum yaptırtan biri, hamile kadını ıstırabından kurtardığı için hayırsever, cömert, sözüne sadık ve kahraman bir zat ile tabir olunur. Hanesine bir ebenin geldiğini gören; yardımsever bir adamdan hayır ve menfaat görür. Bir ebeyi çağıran; sözünün eri, yiğit bir şahıstan yardım talebinde bulunur. Çağırdığı ebenin geldiğini görmek; yardım talebinin kabul edileceğine delalet eder. Bir ebe ile dost olmak; büyük bir zata yakın ve ahbap olup ondan iyilik görmeğe işaret eder. Ebe ile bozuşmak ise, böyle bir zatın nefret ve düşmanlığına uğramaya delalet eder. Ebeyi güler yüzlü görmek; büyük ve iyiliksever bir kişinin lutuf ve ihsanına nail olmaktadır. Fakat, ebeyi çatık kaşlı ve dargın görmek ise, o zatın kendisine güler yüz göstermeyeceğine işarettir.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Ebe :
Rüyada ebe görmek hayırdır, Evine bir ebenin geldiğini görmek, hayır sahibi bir kişiden menfaat göreceğine, bir ebeyi evine çağırdığını görmek, bir kişiden yardım isteyeceğine çağırdığı ebenin geldiğini görmek, isteğinin olacağına işarettir. Güzel bir ebe görmek, rüya sahibinin bir kızı olacağına yaşlı ve çirkin bir ebe görmek de rüya sahibinin çok zeki evlatlara sahip oiacağına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Ebe :
İyiliksever, cömert ve yiğit bir kimseye, Evine ebe gelmek hayırsever birinden iyilik görmeye, Ebe çağırmak cömert ve yiliksever birinden yardım istemeye, çağrılan ebe eve gelirse bu amacın gerçekleşmesine, Ebe ile dost olmak büyük bir zatla yakınlık kurrmaya, ebeyle bozuşmak önemli bir kimseyle aralarının açılmasına, Güleryüzlü ve sempatik ebe salih ve cömert bir kemseden yardım ve ihsana, Ebe bazen kentlerin ve kalelerin fethine, kale ve kent içinde olup bitenlerden haber veren iyilik sahibi asil birkimseye delalet eder.

---
Ebe rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.