Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Emmek Görmek

Rüyada Emmek Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Emmek :
Rüyanızda bir kadının memesini emdiğinizi görmeniz kadının malından istifade edeceğinize, kişinin rüyasında bir çocuğun meme emdiğini görmesi; o çocuğun rızkının bol olacağına, kişinin rüyasında emdiği memeden süt yerine kan geldiğini görmesi; o kimsenin haram yollardan mal kazanacağına işaret eder. İmam-ı Nablusî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında başka birisinin kendisini emdiğini görmesi; o kimsenin kendi malından yararlanacağına, milletin malından istifade edeceğine böyle bir rüyanın görülmesi delalet eder.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Emmek :
Rüyada emmek; mal almaya delalettir. Bir kadının memesinden emmek; onun malından istifade etmeye işarettir. Bir kimsenin organlarından birini emmek; o şahsın malından hissedar olmaya delalet eder. Bir çocuğun meme emdiğini görmek; onun rızkının bol olacağını ifade eder. Çocuğun emdiği memeden süt yerine kan çıkarsa, haram mal kazanacak demektir.
Abdulgani'en Nablusi demiştir ki: Rüyasında başka biri tarafından emildiğini görenin malından, emen kişi faydalanır. Rüya aleminde birinin memelerini emdiğini gören, o şahsın karısının malından istifade eder. Burnundan emerse, onun parasından faydalanır. Uyluğundan emerse, emdiği kişinin ailesinin ve sülalesinin malından faydalanır. (Ayrıca Bkz. Süt Emmek ve Süt Emzirmek)
Molla Cami Rüya Tabirleri
Emmek :
Rüyada birisinin kendisini emdiğini görse, emen insan o kimseden mal alır. İki memesini emse, o insan o kimsenin hanımından mal alır. Eğer onun burnunu emse, o insan o kimsenin sevdiği birisinden mal alır.

İhya Rüya Tabirleri
Emmek :
Birini emmek ondan mal almaya delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; Süt.)

---
Emmek rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.