Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Raf Görmek

Rüyada Raf Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Raf :
Bir kimsenin rüyasında raf görmesi; o kimsenin sırları saklayan ve ayıplan gizleyen bir eşinin olduğuna, kişinin rüyasında bir rafa eşya yerleştirdiğini görmesi; o kimsenin çeşitli dallarda ilim öğreneceğine veya ilim sahibi bir evlada sahip olacağına işaretle tabir olunur. Bir başka yoruma göre kişinin rüyasında raf görmesi; o kimsenin emin bir iş ortağının olduğuna, rızkının genişliğine ve refaha çıkacağına, bir diğer tabire göre o kimsenin zengin bir hanımla evleneceğine, büyük bir mevkiye yükseleceğine yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Raf :
Bkz. Sundurma.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Raf :
Rüyada görülen raf, sır saklayan ve ayıplan gizleyen kimseye, yardım seven bir hanıma işarettir. Bir kimse rüyada kendi yanında raf olduğunu ve ona eşya yerleştirdiğini görse, o kimsenin, muhtelif ilimleri bilen alim ve zeki bir çocuğu olur, yahut şerefli, sır saklayan namuslu bir kadın ile evlenir. Bazen de raf emin bir kimseye yahut sahibine faydalı olacak iş ortağına işarettir.Rüyada raf yapan mobilyacıya görmek, genişliğe ve bol rızka işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Raf :
Güvenilir kimseye, yardımsever zevceye, faydalı iş ortağına; Rafa eşya yerleştirdiğini görmek bilgin ve zeki bir çocuğundan yahut şerefli ve sırlarını muhafaza eden namuslu bir kadından rızıklanmaya; Rafçı, genişliğe ve bol rızka delalet eder.

---
Raf rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.