Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Okumak Görmek

Rüyada Okumak Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Okumak :
Rüyanızda kitap, gazete ve dergi gibi matbuatları okuduğunuzu görmeniz; sizi sevindirecek haberler alacağınıza, rüyanızda büyük boy kitap veya ansiklopedi okuduğunuzu görmeniz; sizin akıllı ve bilgili bir kimse olduğunuza, rüyanızda el yazma bir kitap okuduğunuzu görmeniz; uzak bir yakınınızdan küçük çapta bir mirasa konacağınıza yorumlanır.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Okumak :
Rüyada her hangi bir şey okumak, sevinçli haberlere işarettir. Uyanıkken iyi okuma bitmeyen bir kimse, rüyada okuduğunu görse, o kimsenin bundan so a zenginleşeceğine, bütün ihtiyaçlarına kavuşacağa ve korktuğundan zenginleşeceğine, bütün ihtiyaçlarına kavuşacağına vekorktuğundan emin olacağına işarettir, şayet okuduğu hayırsa. Okuduğu şer ise, üzüntü, keder ve onlarla şöhret bulmaya, borç ve diyet gibi şeylere giriftar olmaya işarettir. Bir sayfa veya herhangi bir kitap okuduğunu gören kimse, bir mirasa erişir. Sayfayı ters tarafından okuduğunu gören kimsenin, üzerinde borç birikir. Kitap okuduğunu gören kimse, bir mirasa nail olur. Amel defterini okuduğunu gören kimse, günahlarından tövbe eder. Bir kimse güzel ve doğru bir şekilde yabancı bir kitabı okuduğunu görse, okimse bilmediği bir devlete yolculuk eder ve orada meşhur bir işi icra etmeye muvaffak olur. Yabancı bir kitabı yanlış okuduğunu gören kimsenin, yabancı bir devletten kurtulmasına veya onun hastalanmasına ya da hastalıgından iyi olmasına işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Okumak :
Herhangi bir sayfa yahut kitap okuduğunu görmek bir mirasa erişmeye, Sayfayı yahut yazılı metni ters tarafından okumak üzerinde borç birikmesine; Okuması güzel olan kimsenin kitap okuması memuriyete tayin edilmeye Muktup okumak sevinçli habere, gazete okkumak gündelik sevinç ve kaygılara, dergi okumak ilim ve irfan öğrenmeye, Okuması düzgün olmayan birinin kendi amel defterini gayet rahat okuduğunu görmesi, - eğer okuduğu şey hayır ise- kortuğundan emin olmaya, ihtiyaçlarının tamamen gideceğine ve bundan so a zengin olmasına, Amel defteri okumak günahlardan tövbe etmeye, Yabancı dilden bir şey okumak ecnebi ülkeye gide ek orada ses getirecek işler başarmaya, Bir kitabeyi, eski bir metni yahut bilinmeyen bir şeyi okuduğunu görmek gizli ilimlere, bekmedik yerden gelecek ihsan ve ikramlara, Ecnebi dillerinden bir kitabı yanlış okuduğunu görmek memleketine kavuşmaya, hasta ise bundan kurtulmaya; Kabir üzerine okuyan kimseyi görmek, söz dinlemez birine öğüt vermeye, hakkı emredip batıldan sakındırmaya, Önemli bir tohlantı yahut hayırlı bir vesileyle bir şey otuduğunu görmek güzel şöhrete ve itibar görmeye, Cenaze okoyucusu görmek riyakar kimseye, ikram ve iyilik ehli bir kimseye; Birinin kitap okuduğunu görmek, - kitabın içeriğine göre- hastalık yahut vesveseye, sevinç ve neşeye, okunan şeyin ifade ettiği hususlara meyletmeye delalet eder.

---
Okumak rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.