Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Pars Görmek

Rüyada Pars Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Pars :
Ibn-i Sirin'e göre pars, öfkesini saklayamayan düşmandır.
Cabir'ül Mağribi demiştir ki: Bir parsı öldüren veya etini yiyen, düşmanını kahreder ve onun malını alır. Pars derisi, kılı ve kemiği; düşmandan mal kazanmaktır. Bir parsa binen, düşmanına üstün gelir ve onu hükmü altına alır. Bir parsı sırtına yüklenen, düşmanın yükünü çeker. Bir parsın kendisini yüklendiğini, kucakladığını, diliyle yaladığını veya onunla öpüştüğünü gören; düşmanıyla kavga eder.
Ebu Said'ül Vaaz şöyle diyor: Bir parsla beraber yemek yiyen, düşmanından muhafaza olur ve ondan menfaat temin eder. Bir pars tarafından ısırılmak, yaralanmak, düşmandan zarar görmektir. Bulunduğu yerde çok sayıda pars görmek; düşmanın vereceği hasarın büyüklüğüne delalet eder.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Pars :
Rüyada pars görmek, izzet ve yüceliğe ve simsarlık etmeye işarettir. Pars, düşmanlığı ve sadakatini açığa vurmayan tereddütlü bir düşmandır. Rüyada parsla mücadele ettiğini gören kimse, öyle bir insanla mücadele eder. Bir kimse bir parsı olduğunu ve onunla av avladığını görse, rızık elde eder, aziz ve şerefli olur.

İhya Rüya Tabirleri
Pars :
Sadakat ve düşmanlığını açığa vurmaktan sakınan düşmana, Parsla mücadele etmek, böyle bir kimseyle mücadele etmeye, Pars görmek bazen şeref ve yüceliğe, parsla av avladığını yahut sadece bir parsı olduğunu görmek rızka, şeref ve itibar sehibi kimse olmağğa delalet eder.

---
Pars rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.