Rüya Tabirleri

Emsile.Com güvenilir dini rüya tabirleri sitesi

A B C Ç D E F G H I İ J K L M N O Ö P R S Ş T U Ü V Y Z

Rüyada Şahitlik Görmek

Rüyada Şahitlik Görmek tabiri; Emsile.Com güvenilir islami rüya tabirleri sitesi.

Diyanet Rüya Tabirleri
Şahitlik :
Rüyanızda bir kısım şahitler görmeniz; Allah'ın rahmetine, adalete, davanız varsa kazanıp üstün geleceğinize, rüyanızda kendiniz için iki şahit lazım olduğu halde ancak bir şahit bulduğunuzu görmeniz; bir işe başlayıp ancak o işin yarısını bitirebileceğinize, rüyanızda kendinizin şahit olarak bir mahkemede bulunduğunuzu görmeniz; sizin Allah'ın yoluna girdiğinize işaret eder. Rüyanızda birisinin yalancı şahitlik yaptığını veya kendinizin yalancı şahitlik yaptığınızı görmeniz; hem kendinize ve hem de başkasına zarar vereceğinize, rüyanızda şahitlik yaparak bir suçsuzu kurtardığınızı görmeniz; ona yardım edeceğinize, rüyanızda şahitlik yaparak bir davanın kazanıldığını görmeniz; insanlara haklarını almaları için yardım ettiğinize, rüyanızda Allah rızası için şahitlik yaptığınızı görmeniz; maksadınızın yerine geleceğine, rüyanızda aleyhinizde şahitlik yapıldığını görmeniz, işlerinizde birtakım zorluklara maruz kalacağınıza yorumlanır.
Kenz'ül-Menan Rüya Tabirleri
Şahitlik :
Bkz. Sehit ve Sahit.
Molla Cami Rüya Tabirleri
Şahitlik :
Rüyada şahitlik yaptığını gören kimse, verdiği sözü yerinegetirmesine, nezrettigi (yemin ettiği) şeyi yapmasına, verilen bir vazifeyi yerine getirmesine ve borcunu ödemesine işarettir. Üzerine lazım olan şahitliği yapmaktan kaçındığım görmesi borcuna ve emanete riayetsiziliğine,kalbindeki kinine ve günah işlemedik cesaretine, bazen de hastalığa işarettir.

İhya Rüya Tabirleri
Şahitlik :
Şahitlik yaptığını görmek verdiği sözü yerine getirmeye, borcunu ödemeye, görevini yapmaya, adağını yapmaya; Şahitlikten kaçınmak, yukarıdakilerin tersi bir tutum almaya delalet eder.

---
Şahitlik rüya tabirini baktiniz. Alfabatik listeden diger kelimelere de göz atabilirsiniz

Bakınız:
Emsile sıradaki tabirler
Emsile Rüya Tabirleri

Tabir Arama Motoru

Rüya tabirleri sözlüğümüzde hızlı şekilde aşağıdan arama yapabilirsiniz.